Malatyaspor’dan zirveye giden yol!

Battalgazi Belediyespor’un altyapısında futbola başlayan sonrasında Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig’in yanı sıra Türkiye Kupası ve BAL’da forma giyen kaleci Emrah Tuncel, aktif futbol hayatını Viranşehir Belediyespor’da sürdürüyor.

Malatyaspor’dan zirveye giden yol!

Futbola, Battalgazi Belediyespor’un altyapısında başlayan ve 2004 yılında Malatyaspor’un altyapısında oynayan Emrah Tuncel, A takıma geçiş yaptı ve 2009 yılına kadar sarı kırmızılı takımın formasını giydi.

8 Ağustos 2009’da Boluspor’a transfer olan başarılı eldiven, 2010’da kiralık olarak Adana Demirspor’a gitti. 2011 yılında Boluspor’dan Tarsus İdman Yurdu’na transfer olan Emrah Tuncel, 11 Ağustos 2011’de Akhisarspor ile anlaştı.

Malatyaspor’dan zirveye giden yol!

Akhisarspor’da ortaya koyduğu performansla bütün dikkatleri üzerine çeken başarılı file bekçisi, kariyerinde daha sonra Şanlıurfaspor, MKE Ankaragücü, Manisaspor, Tuzlaspor, Kahramanmaraşspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ceyhanspor, Adana 1954 Futbol Kulübü’nün formalarını giydi.Kariyerini Viranşehir Belediyespor’da sürdüren Emrah Tuncel, kariyerinde 15 Süper Lig maçına çıktı.

Malatyaspor’dan zirveye giden yol!

Süper Lig’de mücadele ettiği dönemde Akhisar Belediyespor'da 2011-12 sezonunda Tarsus İdmanyurdu'ndan transfer edilen Emrah Tuncel, yeşil siyahlı formayla Süper Lig'de 15, toplamda 33 maça çıktı. Kadronun en eski isimlerinden olan tecrübeli kaleci, Malatya’dan yetiştikten sonra zirveye yol yürüdü.Başarılı kaleci; Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig ve Türkiye Kupası’nda yaklaşık 200 maça çıktı.

Malatyaspor’dan zirveye giden yol!