Malatya’da bugün hava nasıl?

Malatya için beklenen rapor yayımlandı. Malatya’da bugün hava nasıl? Yağış var mı? Detaylar haberimizde.

Malatya’da bugün hava nasıl?

Malatya'da 11 Nisan 2024 tarihinde parçalı bulutlu hava hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, en yüksek sıcaklık 18°C, en düşük sıcaklık ise 7°C olacak. Rüzgar kuzeybatı yönünden 11 kilometre bölü saatlik hızla esecek. Yağmur ihtimali %10.

Sabah saatlerinde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık 8°C ile 10°C arasında değişecek. Rüzgar kuzeybatı yönünden 7 kilometre bölü saatlik hızla esecek.

Öğle saatlerinde hava parçalı bulutlu olmaya devam edecek. Sıcaklık 12°C ile 14°C arasında olacak. Rüzgar kuzeybatı yönünden 11 kilometre bölü saatlik hızla esecek.

Akşam saatlerinde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık 16°C ile 18°C arasında olacak. Rüzgar kuzeybatı yönünden 11 kilometre bölü saatlik hızla esecek.

Gece saatlerinde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık 7°C ile 11°C arasında değişecek. Rüzgar kuzeybatı yönünden 7 kilometre bölü saatlik hızla esecek.

Güneş 06:46'da doğacak ve 19:18'de batacak. Günlük UV endeksi 6 olacak. Hava kirliliği seviyesi orta olacak. Yağmur ihtimali %10.