CHP lideri Malatya'ya gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in önümüzdeki günlerde Malatya'ya gelerek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacağı bildirildi.

CHP lideri Malatya'ya gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere önümüzdeki günlerde Malatya'ya gelecek. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Özel'in Malatya programının yoğun olacağı öğrenildi. Kentte çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak olan Özel'in depremde ağır hasar alan kentte vatandaşların sorunlarını da dinleyeceği kaydedildi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i önümüzdeki günlerde Malatya'ya davet edeceklerini ifade ederek, "Genel başkanımız hem belediye başkanlarını ziyaret edecek hem de bir dizi temaslarda bulunacak" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yaptığı görüşmeye de değinen Ağbaba, “ Türkiye içinde çeşitli laflar söyleniyordu ama değişimin ne anlama geldiğini bu seçimde gördük. Sandığa küsen, umutsuzluğa kapılan insanlar sandığa gidip oy kullandılar, değişimin büyük coşkusuyla Cumhuriyet Halk Partisi 1977’den sonra ilk kez büyük bir oy oranıyla birinci parti oldu. Yüzde 38 oy aldık ve bunun bilincindeyiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı ile görüştü. Bilin ki bu görüşme, memleketin sorunlarının çözümü için atılan bir adımdır. 10 bin lira maaş alan emeklinin derdini çözmek, atanamayan öğretmenler, mülakat nedeniyle elenen gençler, yoksullar, asgari ücretle geçinmek zorunda olanlar için atılan bir adımdır. Biz kimseyle kavga etmeyeceğiz diyalog içinde olacağız, mücadele edeceğiz. Genel başkanımız ve MYK’mız bu duyarlılıkla devam edecekler. Yapılan görüşmede de bunlar konuşuldu. Memleketin sorunları, dertleri konuşuldu, Türkiye’nin birinci partisinin lideri tarafından sorunlar cumhurbaşkanına iletildi” dedi.

CHP liderinin Malatya programının kısa bir süre sonra netleşmesi bekleniyor.