Cep Telefonu Tarifelerine Büyük Zam: İşte Yeni Fiyatlar!

Cep telefonu kullanıcıları için kötü haber! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, cep telefonu tarifelerine büyük bir zam yapılacağını duyurdu. İşte yeni tarife ve fiyatlar…

Cep Telefonu Tarifelerine Büyük Zam: İşte Yeni Fiyatlar!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), cep telefonu kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kurumun açıklamasına göre, cep telefonu tarifelerine önemli bir zam yapıldı. Yapılan düzenlemeyle birlikte, yurt içi ve yurt dışı arama ücretleri ile bazı hizmetlerdeki ücretlerde ciddi artışlar oldu.

Türkiye'de son dönemde pek çok alanda artan fiyatlar, cep telefonu tarifelerine de yansıdı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan açıklamaya göre, cep telefonu tarifelerine büyük bir zam yapıldı.

YENİ CEP TELEFONU TARİFELERİ

BTK, Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret tarife cetvelini yeniledi. Yenilenen fiyatlara göre yüzde 28 oranında artış yapıldı vatandaşlar.

Yeni ücret tarifesine göre yurt içi aramaların dakikası 3 lira 12 kuruşa, yurt dışı aramaların dakikası ise 31 lira 35 kuruşa yükseldi.

Hat devir ücreti 59,83 TL olurken isim ve unvan değişikliği 40,86 TL oldu. En yüksek fiyatlı hizmet ise ‘Numara değişikliği’ oldu. Numara değişikliği hizmet ücreti 136,52 TL olarak güncellendi.

Sim kartlarının değişikliğinde, garanti kapsamındaki işlemler ise ücretsiz olmaya devam edecek.