Kamulaştırma kararı çıktı! Kuzey Çevreyolu genişliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Kuzey Çevreyoluna ilişkin önemli bir karara imza atıldı. Hatunsuyu Mahallesi’nde Kuzey Çevreyolu genişletme çalışmaları kapsamında kamulaştırmaya gidilecek.

Kamulaştırma kararı çıktı! Kuzey Çevreyolu genişliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün, 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında yapılan toplantıya belediye başkanları ve meclis üyeleri katılım sağladı.

MECLİS YOĞUN GÜNDEMLE AÇILIŞ YAPTI

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan yılın ilk toplantısında toplamda 40 gündem maddesi yer aldı. Bu maddelerin 10 tanesi karara bağlanırken kalanların bir kısmı ilgili komisyona havale edildi bir kısmı da bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi.

Büyükşehir Meclisi’nin görüşerek karara bağladı maddeler arasında yer alan Kuzey Çevreyolu dikkatlerden kaçmadı.

KAMULAŞTIRMA YAPILACAK!

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun Battalgazi’nin Hatunsuyu Mahallesi’nde Kuzey Çevreyolu’nun imar planı ile kesişen kuzey-güney doğrultusunda 30 metrelik imar yolunun genişletilmesi kararı kabul edildi. Bu doğrultuda Kuzey Çevreyolunda  genişletme yapılacak kısımda 30 metrelik alana denk gelen alandaki tüm taşınmazlara kamulaştırma çıktı.